DC Restaurant Drogenbos

Een nostalgische sfeer en open keuken zorgen ervoor dat je het dagelijks leven bij DC Restaurant Drogenbos vergeet. Daarnaast verwelkomt ons prachtig groen terras u in het zomerseizoen. Wij bieden klassieke à la carte, heerlijke grill- en seizoensgebonden gerechten in ons restaurant. Alle seizoensgebonden gerechten vindt u in ons menu.

Ideaal voor een goed begin van de dag, geniet u van ons volledig en gastronomisch ontbijt dat wordt geserveerd als een warm en koud buffet.

 

Openingstijden DC Restaurant Drogenbos

Maandag t/m vrijdag:
Ontbijt vanaf 06:00 tot 09:00
Lunch vanaf 12:00 tot 14:00
Diner vanaf 19:00 tot 21:00

Vrijdagavond gesloten.

Zaterdag en Zondag:
Ontbijt vanaf 08:00 tot 10:00
Lunch en Diner gesloten

Uitzondering mogelijk op aanvraag

Ontbijt

Elke ochtend vindt u bij DC Hotel Drogenbos vers brood en croissants, roerei, spek, vers sinaasappelsap, yoghurt, fruit, ontbijtgranen, jam, een kaasplateau, vleeswaren, koffie en thee op het ontbijtbuffet. Een goed begin van elke dag.

 

Lunch en diner

Een nostalgische sfeer, een open keuken en de verse dagschotels zorgen voor een aangenaam diner en een gevarieerd menu bij ons. Met koude temperaturen kunt u ook genieten van extra comfort met onze open haard.

Menu

DC Drogenbos Restaurant Reviews

Muriel Volont: 
"Geweldige plek, zeer goed restaurant en vriendelijk personeel"

Alexia:
"Met hun vriendelijk personeel en eten van topkwaliteit wisten ze mij een geweldig verblijf te garanderen!"

Bekijk Meer Reviews

Bar

DC Hotel Drogenbos beschikt over een gezellige en ongedwongen bar waar u de hele dag kunt genieten van heerlijke (non)alcoholische drankjes en lekkere snacks. Heeft u een drukke dag in de stad of op werk gehad? Kom gezellig een drankje drinken bij ons in de bar.

Terras

"Een groene oasis in Brussel"

Ons terras biedt een rustige, mooie plek waar u in de zomer kunt genieten van een heerlijke barbecue. Kom gezellig met uw vrienden een avond smullen van de klassieke gerechten van onze koks of van een lekker glas met wijn met uw partner.