Handige conferentieruimte en vergaderzalen in ons hotel

Het DC Hotel Drogenbos in Brussel Zuid is de ideale plek voor een succesvol verblijf, seminar, receptie, training of evenement. Vanwege de ideale locatie en gratis parkeergelegenheid kiezen bedrijven graag voor onze conferentieruimte en vergaderzalen.

Wij bieden twee vergaderzalen met een oppervlakte van 50 m². Deze kan worden aangepast aan al uw behoeften. In de onderstaande afbeeldingen laten we graag zien in welke opstelling u de zaal kunt verwachten.

Capaciteit

      Zalen

M2

vergadering u-shape

vergadering theater

vergadering carré

vergadering school

Breughel

50

25

40

20

20

Rubens

50

25

40

20

20

Bijzondere Gelegenheden

Het is mogelijk om een ​communiefeest, receptie, congres, vergadering, jubileum of workshop te organiseren in DC Hotel Restaurant Drogenbos.

Audiovisuele apparatuur is op aanvraag beschikbaar.

Studiedagpakketten met accommodatie en andere zijn op aanvraag verkrijgbaar bij de receptie.

Neem Contact Op

Koffie en theefaciliteiten

Een bakker's koffiepauze in de ochtend, een lunch met koud buffet of warme lunch en energiepauze in de middag houden u de hele dag actief. Lunch op het terras afhankelijk van het seizoen. 

Bekijk het Restaurant

Externe vergaderruimte

Uw kantoor vol? Een vergaderzaal dubbel geboekt? Onverwacht meer gasten? Geen probleem, bij DC Hotel Drogenbos kunt u een van onze vergaderzalen als externe vergaderzaal gebruiken. Wij zorgen dat u van alle gemakken bent voorzien tijdens uw vergadering en indien gewenst verzorgen wij ook de lunch. Klaar met vergaderen en een zakelijk succes te vieren? Blijf gezellig eten in ons restaurant. Neem voor aanvragen voor een van de zalen contact met ons op.