Praktische informatie voor uw verblijf in Brussel

Om het u tijdens uw verblijf zo gemakkelijk mogelijk te maken proberen wij u bij Hotel Drogenbos zoveel mogelijk te ontzien. Bekijk onze praktische informatie.

Waarom reserveren via deze website?

  • 10% korting bij een reservering via onze eigen website.
  • Met flexible rate is de reservering annuleerbaar zonder kosten tot 18u op de dag van aankomst.
  • Projecten voor lange termijn kunnen het hotel contacteren voor een speciaal tarief.
  • Vanaf 30 reservaties op jaarbasis komt u in aanmerking voor een corporate tarief.
  • Voor onze sportieve vrienden, gelieve het hotel te raadplegen voor het sportpakket.

Reserveer Uw Verblijf

Praktische Informatie

Annulering / vooruitbetaling / aanbetaling
De annulerings- en vooruitbetalingsvoorwaarden zijn afhankelijk van het kamertype. Voer de data van uw verblijf in en controleer de voorwaarden van de gekozen kamer.

Kinderen en extra bedden
Bij gebruik van een babybedje mogen kinderen jonger dan 2 jaar gratis verblijven op de kamer van de ouders (babybedje te verkrijgen op verzoek aan de receptie).

Groepen
Bij reserveringen voor meer dan 12 personen of 6 kamers kunnen afwijkende voorwaarden en extra toeslagen van toepassing zijn.

Aanvaarde bank- en kredietkaarten
Visa, Mastercard, Maestro, Bancontact, Monizze, American Express, wij accepteren deze kaarten en behouden het recht om een ​​bepaald bedrag op uw kaart tijdelijk te blokkeren voor uw aankomst.

Als u verwacht buiten de vermelde inchecktijden te arriveren, neem dan zo snel mogelijk contact op met de receptie. Contactgegevens zijn te vinden op de boekingsbevestiging.

Routebeschrijving

DC Hotel Brussels-South ligt op 10 minuten rijden van het centrum van Brussel en op 15 minuten lopen van het treinstation Vorst Zuid. De bushalte direct buiten het hotel brengt u in minder dan 20 minuten naar 'Gare du Midi'.

Met DC Hotel Restaurant Brussel-Zuid kunt u gratis parkeren bij de snelweg E19.

Bekijk Kaart

Omwille van wegenwerken tussen 3 April 2023 en begin Juni 2023 zal het hotel moeilijk bereikbaar zijn. Meer info is beschikbaar op Wegenenverkeer.be

Ons Restaurant

Tijdens uw verblijf in Brussel kan heerlijk eten niet ontbreken. U kunt de meeste dagen van de week terecht in ons eigen restaurant maar u kunt uiteraard ook de omgeving ontdekken. Voor voor meer informatie over ons restaurant bekijkt u onze restaurantpagina.

Restaurant

Bezoek Brussel

Het koninklijk paleis, de Grote Markt en Street Art, Brussel heeft het allemaal. Door zijn internationale allure en praktische ligging is Brussel een gewilde stad. Bekijk wat u er allemaal kunt beleven en hoe ver deze attracties verwijderd zijn van het DC Hotel Drogenbos op ons Brusselpagina.

Brussel