Hotel Audi Brussel Vorst

 

Audi Brussel 

Audi Brussel is gevestigd rondom station Vorst-Zuid in Brussel in de buurt Drogenbos op zo’n kilometer afstand van DC Hotel Drogenbos. Al sinds 1954 dient deze locatie voor het produceren van de meest gangbare vorm van vervoer, de auto. Aanvankelijk werden hier geen Audi’s maar Volkwagen auto’s geproduceerd. Sinds de start van de enorme fabriek van meer dan 300.000 vierkante meter groot zijn er al miljoenen auto’s van de band gerold. Van de Volkswagen Kever tot de Audi E-tron. De fabriek is een begrip in Brussel en zorgt al jaren voor werkgelegenheid in de omgeving van Brussel.

 

Buitenlandse bezoekers
Omdat er ook veel mensen vanuit het buitenland op de fabriek af komen is een verblijfplaats in de buurt van het Audi gebouw aantrekkelijk. Bij het DC Hotel Drogenbos hebben wij voldoende plek voor een goed verblijf tijdens een bedrijfsbezoek. Zo begint u de dag goed met een heerlijk ontbijt na een goede nachtrust. Ook bieden wij vergadermogelijkheden in het hotel zodat ook meetings in het hotel gemakkelijk plaats kunnen vinden. Na een productieve dag kunt u ook bij ons terecht voor een diner in ons nostalgische restaurant.

Boek een kamer

 

Routebeschrijving
Het DC Hotel Drogenbos is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en ligt dicht bij de E19 snelweg. Op deze manier kunt u het hotel gemakkelijk bereiken. Het hotel ligt op zo’n 20 minuten rijden van het Zaventem vliegveld en ongeveer 40 minuten rijden van het Charleroi vliegveld, waar u ook het DC Hotel Charleroi kunt vinden. Het hotel beschikt over kamers met een tweepersoonsbed en kamers met 2 aparte bedden. Bekijk onze locatie op de kaart.

 

Direct boeken en Corporate tarief
Indien u direct via onze hotelwebsite reserveert krijgt u 10% korting op uw boeking, als u opzoek bent naar ons corporate tarief dan kunt het beste contact met ons opnemen. Dit kan via het contactformulier of via ons telefoonnummer. Bij meer dan 30 reserveringen per jaar komt u in aanmerking voor ons corporate tarief.

Heeft u een dagdeel over tijdens uw zakelijke verblijf? Vergeet dan niet om de mooie stad Brussel te bezoeken.

Boek een kamer